Ülkemizin önde gelen perakende satış firmaları arasında yer almakta olan FLO 1960 yılında kuruldu ve yaklaşık olarak 61 yıldır hizmetlerine aralıksız olarak devam etmektedir. Doğrudan 10 bin kişiye dolaylı yoldan ise 30 bin kişiye istihdam fırsatı vermekte olan FLO 53 iş ilanına personel alımı yapacağını duyurdu. Sizler FLO'nun iş ilanlarını derledik. Türkiye'nin bir çok bölgesinde 500 civarında mağazası ile hizmetlerini sürdürmekte olan FLO yurt dışında 14 ülkede 100'e yakın mağazada satışlarına devam ediyor. 2023 yılına kadar Türkiye'de olan global markalar listesinde ilk 10'a girme hedefi ile hizmetlerine kesintisiz devam eden şirket büyüme oranlarına her geçen gün devam etmektedir. Peki FLO hangi pozisyonlara personel alımı yapıyor.

Açık Pozisyonlar Nedir?

FLO tarafından yayımlanan 53 iş ilanına bakıldığında Kasiyer, Satış Temsilcisi, Ürün Giriş Planlama Uzman Yardımcısı, Lojistik Pazarlama - Süreç Geliştirme Uzmanı, Karabük - Mağaza Müdürü, Toptan Satış Bölge Yöneticisi, E-Ticaret Görsel Ürün Uzmanı, Satın Alma Kontrat Yönetimi Kıdemli Uzmanı, Store Merchandiser (Yeni Mezun), CRM Uzmanı, Fotoğrafçı vb. gibi pozisyonlar dahilinde 53 iş ilanı için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki FLO'nun ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

FLO 53 iş ilanı için personel alımı yapılmakta olup uygun olan adaylar müracaatlarını hemen aşağıda yer alan başvuru linki üzerinden gerçekleştirebilir. Yine aynı linkten aranmakta olan şartlar da öğrenilebilmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3dBH5sO

Editör: TE Bilisim