KPSS ve benzeri sınavlarla memur olamayan veya finans sektöründe kariyer yapmak isteyen gençler özellikle bankalara yöneliyor. Bu kapsamda biz de sizler için bankalarda en çok talep gören gişe yetkilisi alımlarını sizler için derledik.

Gişe yetkilisi pozisyonuna lisans ve önlisan programlarından mezun adaylar başvurabiliyor. Ancak her kuruluş ypatığı ilanlarda farklı nitelikler isteyebiliyor. Bankada gişe yetkilisi olmak için adaylar kurumların ilanlarını dikkatlice okumalı aranan koşulları yerine getirenler başvuru yapmalı. Zira kabul edilen başvurularda yapılan sınavlarda elenebilir. Zira bir kere elenmiş olmak bile diğer sınavlar için olumsuz nedenler arasında gösteriliyor.

ERKEKLER İÇİN ASKERLİK ŞARTI ÖNEMLİ Mİ?

Bankalar istihdam edecekleri personellerden uzun süre faydalanmak ister. Bu nedenle genellikle askerliğini yapmış olmak, muaf olmak veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak gişe yetkilisi alımlarında önemli.

HANGİ BANKALAR ALIM YAPIYOR?

  • Akbank birçok ilde “gişe yetkilisi” pozisyonunda alım ilanları yayımladı. Yıl sonuna kadar devam eden başvurular BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • Garanti Bankası da sektörde çok sayıda personel istihdam eden kuruluşlardan. Garanti bankası iş ilanlarına BURADAN ulaşabilirsiniz
  • İş Bankası da çok sayıda bölümden mezun adaylara istihdam imkanı sağlıyor. İş Bankası personel alım ilanlarına BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • Burgan Bank çok sayıda personel alacağını duyuran kuruluşlardan. Burgan Bank personel alımı ilanlarına BURADAN ulaşabilirsiniz.

Diğer bankalar da kariyer sayfalarından veya insan kaynakları sayfalarından ilanlarını sürekli güncellemektedir. Sizler de bankaların sayfalarını ve web sitemizi takip ederek banka personeli iş alımlarını takip edebilirsiniz.