Ülkemizin önemli perakende satış firmalarında yer alan, kefilsiz şartsız ile çıktığı yolda milyonlarca müşteri kazanan ve her geçen gün yeni müşteri ağı kazanmakta olan Evkur 6 iş ilanı yayımladı. Sizler için Evkur personel alımı yapacağı iş ilanlarını derledik. Evkur 40 civarında şehirde, 100'e yakın mağazasında 70 bin bantlarında ürün yelpazesi ile satışlarını gerçekleştirmekte olup bilgisayarlardan beyaz eşyaya, televizyonlardan, ev elektronik aletlerine kadar satışlar gerçekleştirmekte olup kefilsiz, şartsız uygun bireylere satış gerçekleştirdiği için müşteri sayısı giderek artmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir?

Evkur İş İlanları Nedir?

Evkur tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Home Office Yazılım Uzmanı, Mali İşler Operasyon Müdürü, Fotoğrafçı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Mağaza Müdür Yardımcısı, Yazılımcı pozisyonları için Evkur personel alımı gerçekleştirmekte olup ilanlar ihtiyaç duyulan şehirler için yayımlanmıştır. Peki nasıl başvurulur?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Evkur tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıda verilmiş olup adayların başvurularını yapmak için hemen aşağıdaki linki tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması, git demesi ve başvurularını da gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3oEpqTf

Editör: TE Bilisim