Ülkemizin en önemli gıda firmaları arasında yer alan ve damak tadımıza uygun yüzlerce ürün çeşidi olan ETİ Gıda yeni ürünler ile karşımıza çıkmaya devam ederken ETİ iş ilanları ile personel alımı yapıyor. Sizler için ETİ gıda firmasının yayımladığı 8 iş ilanını derledik. Hangi pozisyonlara ilişkin alım olacağını haberimizden görebilirsiniz. 1962 yılında ülkemizde kurulan ve yaklaşık olarak 59 senedir kesintisiz faaliyet göstermekte olan ETİ şu anda 7 binden fazla personel, 300'den fazla ürün çeşidi ile Türkiye'nin en doğusundan en batısına vatandaşların beğenerek damak zevkini oluşturmaya devam ediyor. Sadece Türkiye'de değil dünyanın bir çok noktasında 40'dan fazla ülkede de faaliyet gösteren ETİ ülkemize döviz girdisi sağlayan şirketlerden sadece birkaç tanesi olarak bilinmektedir. Peki ETİ yayımladığı hangi pozisyonar için personel alımı yapacak?

Açık Pozisyonlar Nedir?

ETİ gıda şirketi tarafından 8 iş ilanı yayımladı ve personel alımı  yapılacak. Buna göre iş ilanlarına bakıldığında Satınalma Mühendisi / Yetkilisi, Bütçe ve Planlama Analisti, Kalite ve Güvence Teknisyeni, Mechanical Design Engineer, Teknik İşler Mühendisi, Rut Satış Yöneticisi, Automation Engineer ve Modenr Kanal Satış Temsilcisi olmak üzere 8 pozisyona iş ilanı duyuruldu. Hangi pozisyonlar için kaç klşilik alım yapılacağına yönelik bilgi verilmezken öte yandan alım yapılan bölgelerde farklıdır. Peki adaylar nasıl başvurabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

ETİ Gıda şirketi tarafından yukarıdaki iş ilanlarına yönelik personel alımı yapılacak olup başvurular aşağıdaki kanal üzerinden yapılmaktadır. Bu kanal üzerinden alım yapılan pozisyonlarda aranan tüm özel şartlar, alım yapılan bölgeler gibi detaylı bilgilere de ulaşılabilmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/37WKCyp

Editör: TE Bilisim