Ülkemizin en önemli gıda şirketlerinden birisi olarak bilinen ETİ 1961 yılında kuruldu ve 1962 yılında Eskişehir'de faaliyete geçti. O günlerden bu günlere aralıksız bir şekilde üretim gerçekleştirmekte olan ETİ 1975 yılında paketli ürünlere geçerek gıda alanında yeni bir farklılaşmaya imza attı ve büyüme oranlarını, yatırım oranlarını bir hayli artırdı. 2003 yılına kadar sadece büsivi, kreker ve kek gıdalarında üretim gerçekleştirmekte olan ETİ şu anda neredeyse tüketilen her üründe üretim gerçekleştirmekte ve büyüme oranlarına yayımladığı iş ilanlarına alınan personeller ile devam etmektedir. ETİ yeni personel alımı ilanlarını duyurdu. Sizler için ETİ tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. Hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

Alım Yapılacak Pozisyonlar Nelerdir?

ETİ tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Kalite Güvence Teknisyeni, Üretim İşçisi, Teknik İşler Mühendisi,
Depo Operasyon Lideri, Satış Temsilcisi, Tarımsal Üretim Mühendisi, Finansal Raporlama Analisti, Üretim Planlama Uzmanı, Bütçe ve Planlama Analisti vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar ETİ'nin iş ilanına nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

ETİ tarafından alım yapılan iş ilanları yukarıda belirtilmiş olup müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarına yapıştırarak git demesi gerekmektedir. Karşısına pozisyonlar çıkacak olan adayın kendisine uygun pozisyona giriş yapması, nitelikleri incelemesi ve uyum sağladığı kadro için müracaatlarını aynı sayfa üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3ovNUhC