Ülkemizin en önemli holdingleri arasında yer alan Eren Holding enerji, kağıt, çimento, perakende, liman, ambalaj, tekstil ve turizm gibi alajnlarda hizmet vermektedir. Her geçen gün Türkiye'nin en çok tercih edilen, en çok büyüme sağlayan şirketleri listesinde yer almaya özel gösteren, çalışan Eren Holding yeni personel alımları da yapmaya devam etmektedir. İş ilanlarını kamuoyuna duyuran Eren Holding 34 iş ilanı yayımladı. Sizler için Eren Holding tarafından yayımlanan tüm iş ilanlarını derledik. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor? Adaylar hangi iş ilanları için müracaatlarını yapabilir?

Alım Yapılan Pozisyonlar Nelerdir?

Eren Holding tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Üretim Personeli, Mekanik Bakım Elemanı,
Elektrik Bakım Formeni, Üretim Mühendisi, Elektrik Bakım Elemanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Palet Tamir Elemanı, Ataçmanlı Forklift Operatörü, Mekanik Bakım Mühendisi, Satış Temsilcisi, Kumaş Kontrol Elemanı, Teknik Ressam gibi pozisyonlar başta olmak üzere 34 iş ilanı için yeni personel alımları yapılıyor. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir, Eren Holding'te çalışmak isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Eren Holding tarafından personel alımlarına müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekiyor. Bu linkte tüm pozisyonlar ve aranan şartlar belirtilmiş olup adayların bu şartlara uyum sağlaması gerekmektedir. Uyum sağlayan adaylar yine aynı link üzerinden müracaatlarını yapabilir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3h3WQbO

Editör: TE Bilisim