Ülkemizde 30 yıldan fazla süredir hizmet vermekte olan Eksim Yatırım Holding özellikle enerji üretimi, elektrik dağıtımı ve perakende hizmetleri, gıda üretimi, inşaat ve gayrimenkul alanlarındaki yatırım ve hizmetleri ile ülkemizin en çok bilinen ve değer kazanan holdinglerinden biris olarak bilinmektedir. Büyüme oranlarına dev kadrosu ile devam etmekte olan Eksim Yatırım Holding 5 binden fazla personele istihdam fırsatı sağlamakta olup yeni personel alımları için de iş ilanları yayımlamaktadır. Sizler için Eksim Yatırım Holding tarafından yayımlanan 18 iş ilanını derledik. Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır?

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Eksim Yatırım Holding tarafından 18 iş ilanı yayımlandı. Peki hangi pozisyonlar için personel laımı yapılacaktır? Buna göre Satış Temsilcisi, Plasiyer, Kumanda Operatörü, Satış Şefi, Gıda Mühendisi, Finansal Analist, Satın Alma Sorumlusu, Res İşletme Müdürü ve Türbin Bakım Teknisyeni pozisyonları için personel alımları yapılacaktır. Kariyerine Eksim Holding bünyesinde devam etmek isteyen adayların hangi adresi takip ederek müracaatlarını yapması gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Eksim Yatırım Holding tarafından yayımlanmış iş ilanlarına müracaat edebilmek için adayların aşağıda yer almakta olan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonları belirtilmekte, aranan şartlar duyurulmaktadır. Adaylar nitelikleri uyum sğalıyorsa yine aynı link üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.

Başvuru Link: https://bit.ly/37OnxwU