Ülkemizin önde gelen gıda şirketleri arasında yer alan Dominos Pizza son zamanlarda farklı gıda ürünlerinde de satışlara başladı ve büyüme oranlarını artırdı. Dominos Pizza tarafından iş ilanları yayımlanmakta olup sizler için resmi internet sitesinde yer alan başvuru formu aracılığı ile nasıl iş başvurusu yapılır onu anlatacağız. 1996 yılında Ankara Ulusta ilk şubesini açtıktan sonra vatandaşların damak tadını çok kısa sürede bulan Dominos Pizza şu an Türkiye'de 550'den fazla şube ile hizmet veren şirket dünya genelinde 10.000'inci şubesini de Türkiye'de açtı. Türkiye'deki yatırımlarına önem veren şirket çok sayıda personel alımı da yapıyor.

Alınan Pozisyonlar Nelerdir?

Dominos Pizza moto kurye, yazılımcı, iş geliştirme uzmanı, proje yönetimcisi, dönemsel proje çalışanı, çağrı merkezi personeli, kasiyer vb. gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru formunda adaylar pozisyon belirtmeyecek öz geçmişleri üzerinden yazacaklardır.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvuru yapmak isteyenlerin sayfanın sonunda yer alan Dominos Başvuru formu sayfasına girmesi gerekmektedir. Formda yer alan isim soy isim, telefon, mail, başvuru yapılmak istenen şehir gibi seçenekleri doldurduktan sonra adayın siteye öz geçmiş yüklemesi gerekmektedir. Öz geçmişlerini hazırlayan adaylar Dominos Pizza'ya bunu gönderebilir. Yapılan başvurular havuzda tutulmakta ve uygun olan adaylar uygun pozisyonlar için işe yerleştirilmektedir.

Başvuru: https://www.dominos.com.tr/kurumsal/basvuru-formu