Ülkemizin önde gelen gıda şirketleri arasında yer almakta olan Domino's Pizza 1996 yılında Ulusta açmış olduğu ilk şube üzerinden ticari faaliyetlerine başladı. Kısa sürede insanların damak zevkine uyum sağlayan şirket hızlı bir yükselişe geçti ve şu anda sadece Türkiye'de değil dünyanın en çok tercih edilen evlere pizza sipariş firmalarından bir tanesi olmanın gururunu yaşamakta ve yeni şube açılşları ile büyüme oranını da artırmaya devam etmektedir. Aralıklarla iş ilanı ile personel alımı yapmakta olan Domino's Pizza yeni iş ilanları yayımladı. 27 iş ilanına personel alımı yapmakta olan Domino's Pizza hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Personel alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Domino's Pizza tarafından yayımlanan 27 farklı iş ilanına bakıldığında A2 Ehliyetli Sürücüler, Motokuryeler, Restoran Müdürü Adayları, Yazılım Uzman Yardımcısı (Yeni Mezun), Kıdemli Fronted Yazılım Uzmanı, Muhasebe Uzmanı (Dönemsel) Vardiya Müdürü, Digital Marketing Specialist diğer İngilizce kadolar ile birlikte Dominos Pizza 27 farklı iş ilanı için personel alımı yapıyor. Peki Domino's Pizza bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar nasıl başvuru yapabilir? Nereden müracaatlar yapılacak?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Domino's Pizza bünyesinde istihdam etmek isteyenlerin müracaatlarını gerçekleştirmek için hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. İlgili link üzerinden tüm pozisyonları görebilen adayların aranmakta olan şartları incelemesi ve ardından da başvurularını yine aynı link üzerinden online şekilde gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3q6RvEs

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim