Ülkemizin medya sektörler arasında en yaygın ve lider markalardan birisi olarak bilinen Doğuş Yayın Grubu ülkemizde severek takip ettiğimiz televizyon kanalları ve radyoların bir çoğunun sahibi olarak bilinmektedir. Bünyesine kattığı yeni kanallar ve şirketler ile medya sektörüne devam eden Doğuş Yayın Grubu yeni iş ilanları ile personel alıyor. Sizler için Doğuş Yayın Grubu tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. Hangi Pozisyonlar için alım olacak? haberimizde bulabilirsiniz. Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı Star TV'yi de içerisinde bulunduran Doğuş Yayın Grubu haber programlarından, spor programlarına, eğlence programlarından, film-dizi programlarına kadar bir çok alanda yayın yapmakta olup vatandaşların büyük beğenisini kazanmaktadır.

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Doğuş Yayın Grubu tarafından 5 iş ilanı yayımlandı. Buna göre Genel Başvuru, Web Arayüz Geliştirici, Sistem Mühendisi, Yazılım Uzmanı ve Mobil Yazılım Uzmanı alımlar için aktif iş ilanları bulunmakta olup bu iş ilanlarına personel alımları yapılmaktadır. Adayların meslek bilgileri iyi olmak, tecrübe sahibi olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, diksiyonu uygun olmak gibi şartlara sahip olması gerekmekte olup özel nitelikler hakkında detaylı bilgiler ilanlarda verilmiştir. Adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Doğuş Yayın Grubu tarafından yayımlanan ilanlar yukarıda verilmiş olup başvuru yapmak, adaylardan aranmakta olan şartları öğrenmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3dB0euM

Editör: TE Bilisim