Ülkemizin otomobil alanında lider markalardan birisi olan Doğuş Oto şu anda 12 uluslararası markanın temsilcisi olarak bilinmekte olup hem Türkiye'de hemde Avrupa ülkelerinde otomobil pazarında söz sahibi konumundadır. Dev kadrosu ile hem yurt içi hem de yurt dışı faaliyetlerini sürdürmekte olan Doğuş Otomotiv yeni personel alımları da gerçekleştirmekte olup sizler için yayımlanan iş ilanlarını derledik. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Doğuş Otomotiv tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Yp Sipariş Takip ve Koordinasyon Uzmanı, Yedek Parça Depo Elemanı (Belirli Süreli), Yedek Parça Depo Uzman Yardımcısı (Belirli Süreli)Satış Danışmanı (Scania), Bölge Servis Yetkilisi (Scania) pozisyonlarına ve Doğuş Otomotiv Pazarlama ise Mekanik Teknisyeni, Engelli Satış Destek Elemanı, Belirli Süreli Bina Bakım Teknisyeni, Müşteri Danışmanı, 2. El Ekspertiz Teknisyeni, Satış Danışmanı, Mekanik Teknisyeni gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar Doğuş Otomotiv ilanlarına nasıl ulaşabilir?

Nasıl Müracaat Edilir?

Adayların Doğuş Otomotiv ya da Doğuş Otomotiv Pazarlama firmalarında istihdam etmek, müracaatlarını yapmak için aşağıda yer alan linkleri takip etmesi ve pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. Ardından adayların pozisyonlarda ki şartlara uyum sağlıyorsa başvurularını yine aynı sayfa üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Doğuş Otomotiv Başvuru: https://bit.ly/3khAK5D

Doğuş Otomotiv Pazarlama Başvuru: https://bit.ly/3pkSJeY

Diğer iş ilanlarını mobil uygulamamızı indirerekte görebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim