DenizBank Lise Mezunu Gişe Asistanı Alımı

Denizbank Personel Eleman Alımı yapıyor. DenizBank bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere belirli şubelerine En az lise mezunu olan gişe asistanları arıyor. Sizde Denizbank bünyesine dahil olarak gişe asistanı olmak istemezmisiniz. Denizbank ailesine katılmak için alt kısımda verilmiş olan genel niteliklere, özel şartlara, iş tanımına, aday bilgilerine ve genel bilgilre ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Gişe Asistanı DenizBank A.Ş. İş Tanımı İstanbul Avrupa yakası, Adana ve Mersin şehirlerimizde “Gişe Asistanı” olarak görevlendirilmek üzere dinamik, yeniliklere açık, müşteri odaklı takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Deneyimsiz, En az Lise mezunu, 28 Yaşını aşmamış, MS Office uygulamalarına hakim, Takım çalışmasına yatkın, İnsan ilişkilerinde başarılı, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış. Müşterilerin cari hesap işlemlerini (para yatırma, havale, eft vb.) gerçekleştirmek, Çek ve senet tahsilatlarını yapmak, Fatura tahsilat işlemlerini yapmak, Döviz alım ve satım işlemlerini gerçekleştirmek.

Ek Bilgiler

Çalışma ŞekliTam zamanlı DeneyimDeneyimsiz Çalışma Yeri Adana - Türkiye Mersin(İçel) - Türkiye İstanbul Avrupa Yakası - Türkiye İstanbul Anadolu Yakası - Türkiye Yayınlanma Tarihi25. 02. 2015 Son Başvuru Tarihi09. 03. 2015 Sektörler BANKA-FİNANS Banka Eğitim Durumu Lise Mezunu Meslek Yüksekokulu Mezunu Meslek Yüksekokulu Öğr. Lisans Öğr. Lisans Mezunu Yük. Lisans Öğr. Yüksek Lisans Mezunu

Denizbank Lise Mezunu Gişe Asistanı Alımı İlanına başvuruda Bulunmak İçin Alt Kısımdaki Bağlantıyı Kullanabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/denizbank-a-s/gise-asistani-is-ilani/592124?sq=s-ilanlari&firma=18421

Editör: TE Bilisim