Ülkemizin giyim sektöründe lider markalarından bir tanesi olarak bilinen Defacto 2003 yılında kurulmuş 2004 yılında faaliyete geçmiş ve şu anda 350'den fazla mağazası ile perakende satışlarını sürdürmektedir. Yıllık olarak büyüme oranı hedefi yüzde 40 olan ve bu hedefi başaran Defacto 500 binden fazla kişi tarafından iş başvurusu konusunda tercih edilen çok önemli bir şirkettir. Defacto ihtiyaç halinde iş ilanları yayımlamaya devam etmekte olup 80'den fazla yeni iş ilanı yayımladı ve adayların müracaatlarına açtı. Buna göre Defacto personel alımı yapıyor peki pozisyonlar nelerdir, adaylar Defacto bünyesinde nasıl istihdam edebilir.

Açık İş İlanları Nedir?

Defacto 80'den fazla iş ilanı yayımladı. Peki personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak? E-Ticaret Muhasebe Kıdemli Uzmanı, Mağaza Personeli, Satış Personeli, Kasa Sorumlusu, Mağaza Satış Personeli (Tam ve Yarı Zamanlı), Ürün Müdürü (İç Giyim), Kıdemli Plancı, Yazılım Test Uzmanı, Engelli Personel, Depo Vardiya Uzmanı, Kimlik ve Erişim Yönetimi Uzmanı, Laboratuvar Analisti vb. gibi. kadrolar başta olmak üzere 80'den fazla iş ilanı yayımlanmıştır. Peki Defacto iş ilanlarına adaylar nereden başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Defacto bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden hem Türkçe olarak hemde İngilizce olarak yayımlanan kadroları görecek olan adaylar nitelikleri okuyabilir ve uygun pozisyonları için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/38BGViA

Diğer iş ilanları için mobil uygulamamızı indirerek pozisyonları ve şirketleri görebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan