Ülkemizde 1863 yılından bu yana hizmet veren ve eğitimde fırsat eşitliği sloganı ile yola çıkarak maddi, manevi zorluk çeken öğrencileri bünyesine alıp onların hem maddi, hem manevi ihtiyaçlarını karşılayarak eğitimlerine devam edebilmelerini sağlamak için kurulan Darüşşafaka Cemiyeti hizmetlerine ara vermeden devam etmekte olup aralıklarla bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personel alımları gerçekleştirmekte ve bu alımlarını güncel iş ilanları üzerinden gerçekleştirmektedir. Buna göre Darüşşafaka Cemiyeti şu anda sınav ile seçilen binlerce öğrenciyi bünyesine barındırmakta bu öğrencilere imkanlar tanımakta ve bu imkanları tanırken onların sorumluluklarını hafifletek için güler yüzlü, başarılı ve vizyon sahibi kişileri personel olarak seçmektedir. Sizler için Darüşşafaka Cemiyeti tarafından yayımlanan yeni iş ilanlarını derledik. Peki Darüşşafaka Cemiyeti hangi pozisyonlara alımlar yapıyor ve kariyerine Darüşşafaka Cemiyetinde devam etmek isteyenler başvurularını nasıl yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Darüşşafaka Cemiyeti tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarına bakıldığında Sağlık Memuru, Hemşire, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Güvenlik Görevlisi pozisyonları için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki Darüşşafaka Cemiyeti bünyesinde istihdam etmek isteyenlerin hangi adımları takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Darüşşafaka Cemiyeti yukarıdaki pozisyonlar için iş ilanları yayımladı ve personel alımları yapıyor. Adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için hemen aşağıda yer alan resmi başvuru linkini takip etmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Başvuruların yapılmadan önce adayların kesinlikle aranan nitelikleri incelemesi ve bu niteliklere uyum sağlaması şartı bulunmaktadır.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/32mxkIn

Diğer iş ilanları için aşağıdan mobil uygulamamızı indiriniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan