Ülkemizin en önemli tekstil şirketleri arasında yer almakta olan Colin's bir çok noktada açmış olduğu mağazalar ile perakende satışlar gerçekleştirmekte olup yeni ve uygun bulunan konumlara da şube açılışları dvam ederek büyüme oranlarını artırma gayretindedir. Buna göre Colin's yeni yayımladığı 68 iş ilanı için personel alımı yapacak. Sizler için Colin's tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. Şu anda 15 bin çalışanı ve onlarca farklı ülkede faaliyetlerine devam etmekte olan şiret Eroğlu Holding bünyesinde hizmetlerini sürdürekte yıllık 30 milyon metreden ve 23 milyondan fazla giysi üretimi ile rekorlar kırmaya devam etmektedir. Dünya genelinde 1.300'den fazla nokta da müşterilerine satış olanakları sunmakta olan Colin's su kullanımını yüzde 40 azaltan ve kullanılan suyu yüzde 94'e yakın seviyede geri dönüşüme kazandırarak yeniden kullanarak denim üretim alkanında ilk olan bir marka olarak bilinmektedir. Büyüme hedeflerini geliştirmek arzusunda olan Colin's yeni iş ilanları da yayımlamaya devam ediyor. Peki Colin's hangi pozisyonlar için iş ilanı yayımlıyor, nasıl başvuru yapılır?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Colin's tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Satış Danışmanı, Satış Uzmanı, Kasa Sorumlusu, Ürün Teknikeri, Ürün Kabul Sorumlusu, Mağaza Müdürü ve Müdür Yardımcısı, Global Pazarlama ve İK Direktörü Asistanı, Engelli Temizlik Görevlisi(, Görsel Sunum Uzmanı, Pazarlama Direktörü Asistanı, Ürün Teknoloğu, Lojistik Yöneticisi, Yazılım Uzmanı, Hazine ve Fon Yönetim Uzmanı, Alokasyon Uzmanı, Global Mali İşler Asistanı, Avukat vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmakta olup toplam 68 iş ilanı yayımlanmış olup yurt geneli yüzlerce personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Colin's tarafından 68 iş ilanı yayımlanmış olup adayların hem tüm iş ilanlarını görmek, hem aranan şartları incelemek hemde müracaatlarını gerçekleştirmek için aşağıda yer alan başvuru linki üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3kBVjeD

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim