Türkiye'nin en önemli enerji ve yatırım şirketlerinden bir tanesi olan Ck Enerji ve Yatırım ülkemizin  üç bölgesinde, yedi ilde 8,4 milyon elektrik tüketicisine hizmet vermekte 36 milyar kilovatsaatlik elektrik satış gücü bulunmaktadır. Toptan elektrik satışı gerçekleştirmekte olan CK Enerji firması aynı zamanda elektrik dağıtım noktasında farklı şirketler ile de iş birliği yapmakta olup dev personel kadrosu bulunmaktadır. Faaliyet alanlarını geliştirmekte ve her alanda istihdam fırsatı sunmakta olan CK Enerji ve Yatırım şirketi yeni iş ilanları yayımladı. Peki CK Enerji ve Yatırım hangi pozisyonlar için personel alımı ilanı yayımladı, kariyerine bu şirkette devam etmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

CK Enerji ve Yatırım şirketi tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında İş Analisti, Full Stack Developer, Java Developer, Enerji Ticareti Uzmanı, Kıdemli Eğitim Uzmanı, Enerji Fiyatlama Uzmanı pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki CK Enerji ve Yatırım bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hangi başvuru yolunu izlemesi gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

CK Enerji ve Yatırım şirketi bünyesinde kariyerine devam etmek isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip etmesi ve tüm pozisyonları, adaylardan aranan şartları öğrenmesi gerekmektedir. Şartlara uyum sğalayan adayların uygun pozisyonlar için sadece internet üzerinden başvurması gerekiyor. Farklı bir yerden personel alımına adaylar başvurmamalıdır.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/35R9AOY

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan