Ülkemizin en büyük şirketlerinden birisi olan ve temelleri 1978 yıllarına dayanmakta olan 45 yıllık köklü şirket Ciner Grubu ana faaliyet konuları olan madencilik, enerji, cam, kimjyasallar, medya, denizcilik, turizm ve diğer ticari faaliyetler ile Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden birisi olarak bilinmekte olup Ciner Grubu iş ilanı başvuruları firmanın resmi internet sitesi üzerinden sürmektedir. Genel olarfak Cİner Grubun sahip olduğu medya kuruluşları ile tanıyan milyonlarca vatandaş şirkete yoğun rağbet göstermekte ve iş ilanlarına da başvurularını yapmaktadır. Ciner Grubu İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu listesinde yer almakta olup 50 bin kişilik iş gücüne ulaşması hedeflerinde emin adımlarla ilerlemekte olup bu başarısını Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 50 eğitim kurumu inşası ile taçlandıracaktır. Aktif olarak Enerji ve Madencilik Grubu, Cam ve Kimyasallar Grubu, Medya Grubu ve Denizcilik Grubu olmak üzere  4 anma grup ile hizmetlerini sürdüren şirket hali hazırda 10 bin 500 kişiye istihdam sağlamakta olup bu sayıyı her sene artırmaya çalışmaktadır. Peki Ciner Grup hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor? Nasıl Başvuru Yapılır?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Ciner Grubu açık pozisyonlar yerine adayları başvurmak istediği pozisyonlar hususunda özgür bırakmaktadır. Resmi internet sitesinde ki form bölümünü ve CV bölümünü dolduracak olan adaylar istediği pozisyona başvurabilir. Yani teknisyen, tekniker, mühendis, mimar, kameraman, editör, işçi, temizlik görevlisi, yönetici, şef vb. gibi aklınıza gelen uygun pozsiyonlar için şirkete başvuru yapabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Ciner Grubu bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların heemen aşağıda yer alan resmi internet site linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar Ciner Grubu insan kaynakları sitesine ulaşabilecek olup buradan da müracaatlarını kendisine ve şirkete uygun gördüğü pozisyonlar için yapabilecektir.

Başvuru: https://www.cinergroup.com.tr/insan-kaynaklari/basvuru-formu

Editör: TE Bilisim