1973 yılında kurulan Çimtaş 47 yıllık tecrübesi ve 210 bin tondan fazla üretim kapasitesi ile sadece Türkiye değil dünyanın bir çok yerine 7 tesisiyle enerji, petrol, gaz, petrokimya ve inşaat sektörlerinin önde gelen müşterilerine, mühendislik (yapısal, basınçlı kap, boru ve tesis mühendisliği), satın alma (yapısal komponentler, basınçlı kap komponentleri, mekanik ekipmanlar, borulama, vanalar, mesnetler), otomatik ve robot kaynaklı imalat, hassas işleme, modülarizasyon ve montaj alanlarında hizmet sunmaktadır. Dev ekibi ile ihracatlarını sürdürmeye devam etmekte olan Çimtaş yeni personel alımlarına da devam etmekte olup sizler için yayımlanan iş ilanlarını derledik. Çimtaş hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor? Açık pozisyonlar nelerdir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Çimtaş tarafından yayımlanan personel alımı ilanlarına bakıldığında Cnc Teknikeri, Personel Uzmanı, Kalite Kontrol Teknikeri, Boya Operatörü, Kumlama Operatörü, Boyahane Elemanı, Kumlama Operatörü, Personel Şefi, Proje Müdür Yardımcısı, Kalite Sistemleri Mühendisi, Proje Müdürü, Personel Memuru gibi pozisyonlar için ilana göre değişen Bursa ve Kocaeli şehirleri için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Çimtaş şirketi tarafından yayımlanan güncel iş ilanları yukarı da belirtilmiş olup adayların başvurularını yapmak için aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. İlgili link üzerinden tüm pozisyonları incleyecek ola adaylar pozisyonlar da aranmakta olan şartların ne olduğunu görebilir ve yine aynı sayfa üzerinden de müracaatlarını tamamlayabilir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/365Mww7

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan