Çimtaş şirketi ülkemizde 1973 yılında kuruldu. Yaklaşık 48 yıldır aralıksız faaliyetlerine devam eden şirket her sene 200 bin tondan fazla üretim gerçekleştirmektedir. Aralıklarla personel alımı da yayımlayan Çimtaş 12 iş ilanı yayımladı, personel alıyor. Sizler için Çimtaş personel alımı ilanlarını derledik. Türkiye genelinde enerji, petrol, gaz, petrokimya ve inşaat sektörlerinde 7 farklı tesisi ile hizmet veren şirket önde gelen kuruluşlar arasında yer alıyor. Ana faaliyetleri basınçlı kaplar, çelik yapılar, çelik rüzgar kuleleri, proses ekipmanları, atık ısı kazanları güç - proses - türbin borulama sistemleri, gemi inşası ve enerji – proses modüllerinin imalat ve fabrika montajı olan Çimtaş şu anda dünya üzerinde 50'den fazla bölgeye ihracat yapmakta ve ülkemize ciddi anlamda döviz sokan önemli kuruluşlardandır. Peki Çimtaş personel alımı hangi pozisyonlar için yayımlandı?

Alınan Pozisyonlar Nedir?

Çimtaş tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Kaynakçı, Cnc Plazma Kesim Operatörü, Mobil Vinç Operatörü, Çelik Konstrüksiyon İşcisi, Tozaltı Kaynakçısı, Manuel Kesim Operatörü, CNC Büküm Operatörü, Kalite Kontrol Teknikeri, İdari İşler Uzmanı, Boya Operatörü, Boyahane Elemanı ve Kumlama Operatörü pozisyonları için iş ilanları yayımlandı. Peki adaylar bu iş ilanlarına nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yukarıda belirtilen 12 iş ilanı için Çimtaş personel alımı yapıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Öncelikle hemen aşağıda yer alan linki adayların tarayıcı URL bölümüne yapıştırması ve git demesi gerekiyor. Buradan pozisyonları görüntüleyecek olan adaylar kendi niteliğine uygun olan pozisyon için personel alımı başvurularını yapabilir. Adayların sadece niteliklerinin uyum sağladığı pozisyonlara başvuru yapması gerekiyor, şirketler niteliği uyumlu olanları iş başı yaptırmaktadır.

Başvuru: https://bit.ly/3pXUT4e

Editör: TE Bilisim