Ülkemizin en büyük e-ticaret firmaları arasında yer alan yola çiçek siparişleri ile çıkan ve bu şuanda hediyelik eşyalardan, teknolojik ürünlere, kişiye özel baskı ürünlerinden tüm aksesuarlara kadar farklı kategorilerde satışlarını gerçekleştirmekte olan Çiçek Sepeti güncel kadrosunu yayımlamış olduğu iş ilanları ile doldurmakta olup sizler için güncel iş ilanlarını derledik. Peki Çiçek Sepeti personel alımlarını hangi pozisyonlar için yapacak, Çiçek Sepeti personel alımlarına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Pozisyonlar Nelerdir?

Türkiye'nin pek çok noktasında bulunan şubeleri ile hem yüz yüze hem de internet sitesi aracılığı ile online e-ticaret deneyimi yaşattıran Çiçek Sepeti yeni personel alımları gerçekleştiriyor. Peki personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak? Buna göre E-Ticaret Operasyon Uzmanı, Bölge Sorumluları (Türkiye Geneli), İş Geliştirme ve Kalite Asistanı, Bölge Sorumlusu (Doğu & Güneydoğu Bölgesi), Ziraat Mühendisi, System Administrator – Security pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Çiçek Sepeti yukarıda yer alan pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir peki adaylar nasıl müracaatlarını yapabilir? Çiçek Sepeti bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle hemen aşağıda yer alan linki tarayıcılarına yapıştırması ve kariyer sayfasına ulaşması gerekmektedir. Ardından kariyer sayfasından pozisyonları görüntüleyen adaylar nitelikleri görüntülemek için pozisyona tıklaması, aranan şartları incelemesi gerekmektedir. Pozisyonlara uyum sağlayan adaylar yine aynı sayfa üzerinden müracaatlarını tamamlayabilir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3mI2yla