Ülkemizin önde gelen perakende mağazacılık şirketleri arasında yer almakta olan Carrefoursa 1963 yılında Fransa'da kuruldu ve 30 sene sonra Türkiye'de şubesini açtı. 57 yıldır ülkemizde kesintisiz hizmet vermekte olan Carrefoursa yurt geneli bulunan mağazalarında perakende mağazacılık hizmetlerini sürdürmekte büyüme oranlarını her geçen sene devleşen kadrosu ile ilerletmektedir. Yeni güncel iş ilanları yayımlamakta olan köklü şirket Carrefoursa kamuoyuna yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Carrefoursa hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve adayların müracaatlar için takip etmesi gerektiği adımlar nedir?

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Ülkemizin en önemli şirketleri arasında yer almakta olan Carrefoursa E-Ticaret Kategori Kıdemli Uzmanı, İstinye Carrefoursa Hiper- Kasap Reyon Şefi, İstinye Carrefoursa Hiper - Şarküteri Reyon Şefi, Qa Test Engineer, Web Front-End Developer / Web Arayüz Geliştirici, Kozmetik Kategori Satınalma Uzmanı, İş Geliştirme Proje Yönetimi Kıdemli Uzmanı, Avrupa Yakası Gurme - Mağaza Müdür Yardımcısı pozisyonları için personel alımı yapacaktır.

Aranan Şartlar ve Başvuru

Carrefoursa pozisyonlara göre değişen özel şartlar aramakta olup adayların bunları ilan sayfası üzerinden takip etmesi gerekmektedir. Bunun harici olmak üzere yine Carrefoursa sorumluluk sahibi olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, dinamik olmak, tercihen deneyim sahibi olmak, kılık kıyafetine özen gösterir olmak gibi şartlar aramakta olup adayların bu şartlara da uyum sağlaması ve müracaatlar için telefon kanalını değil hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/37j82yn