Sabancı Holding'in sahibi olduğu şirketlerden birisi olan ve Türkiye'nin bir çok noktasında sahip olduğu mağazaları ile perakende satışlara devam eden Carrefoursa yatırımlarına, şube açılışlarına devam ederken kariyer siteleri aracılığı ile personel alımı ilanları da yayımlamaya devam ediyor. Buna göre sizler için Carrefoursa şirketi tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. Peki hangi pozisyonlar için iş ilanları yayımlandı, personel alımı başvuruları nasıl yapılacak?

Açık İş İlanları Nedir?

Sabancı Holding'in iştiraklarından birisi olarak bilinmekte olan Carrefoursa şirketi yeni personel alımları yapmaya devam ediyor. Açık iş ilanlarına bakıldığınd Avrupa Yakası Bölge İnsan Kaynakları Uzmanı, Kariyere Log-in Ol!, Balık Reyon Şefi, Çevre ve Sürdürülebilirlik Uzmanı(Dönemsel), İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, Mağaza Müdür Yardımcısı, Dijital Ürün Yöneticisi, Dijital Pazarlama Kıdemli Uzmanı, Müşteri Analitiği Uzmanı, İş Geliştirme Proje Yönetimi Kıdemli Uzmanı, Web Arayüz Geliştirme Uzmanı ile İngilizce kadrolar için personel alımları yapılacaktır. Peki Carrefoursa personel alımına nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Carrefoursa tarafından yayımlanan ilanlar yukarıda verilmiş olup harici olarak İngilizce yayımlanmış farklı kadrolar da bulunmaktadır. Adayların Carrefoursa şirketine personel olarak başvurmak için aşağıda yer alan linki tarayıcılarına yapıştırması gerekmetedir. Ardından tüm pozisyonları görüntüleyen adaylar aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve şartları uyum sağlıyorsa yine aynı site üzerinden de başvurularını yapabilir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3gevH5w