Ülkemizin en büyük holdinglerinden birisi olan Sabancı Holding'in iştirakı olarak bilinen Brisa 1974 yılında Lassa adıyla kuruldu. Uluslararası ortaklık sonrasında şirketin adı Brisa oldu ve global olarak bir çok bölgeye satışlarını yapmaya başladı. Lastik konusunda hem ülkemizde hemde Türkiye'de en önemli firmalardan birisi olarak bilinmekte olan Brisa yatırımlarını artırmakta ve personel alımlarını da artırmaktadır. Aralarında tüm Türkiye geneli iş ilanlarının da bulunduğu toplam 9 pozisyon yayımladı. Sizler için 9 iş ilanını derledik. Hangi pozisyonlara alım yapılacak?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Brisa tarafından yayımlanan iş ilanlara bakıldığında Bakım Mühendisi (Aksaray), Üretim İşçisi, Yükleme İşçisi, Hızlı Bakım Servisleri Yöneticisi, Bölge Satış Yöneticisi (Tüm Türkiye), Endüstri Mühendisi, Üretim Sistemleri Mühendisi (Yazılım Uzmanlığı), Marketing Product Manager pozisyonları için alımlar yapılmaktadır. Bazı ilanlar farklı şehirler içinde yayımlandığı için yeniden yayımlandığından dolayı toplam 9 pozisyon bulunuyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Brisa tarafından personel alımına yönelik pozisyonlar hakkında bilgi yukarı bölümde verilmiş olup başvurular aşağıdaki linkten yapılmaktadır. Adayların tüm pozisyonları incelemesi, sadece niteliklerinin uyum sağladığı pozisyon için aynı web site üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Uygun olan adaylara Brisa tarafından dönüşler yapılıyor.

Başvuru: https://bit.ly/3pi8ZwU

Editör: TE Bilisim