Türkiye'de bildiğimiz en büyük markaların bir çoğunun sahibi Boynergrup'tur. Öyle ki Boyner sadece Boyner marka ile mağazacılık işleri yapan bir kuruluş olarak değil bunun yanı sıra Altın Yııldız, Morhipo, YKM, Hopi, Boynerr, WePublic, Beymen vb. gibi sektörün önde gelen şirketlerinden bir çoğunun sahibi olarak bilinmektedir. Türkiye'de çoğu noktada perakende satış mağazaları bulunan şirket açık pozisyonlara göre personel alımı da yapmaktadır. Peki Boyner personel alımı nasıl yapılır? Ülkemizde 500'den fazla mağazası 8 tane e-ticaret sitesi ile satışlarına devam etmekte olan Boyner 10 binden fazla personeli ve 65 yıllık tecrübesi ile hizmetlerini sürdürmektedir. Lider Moda perakende şirketleri arasında yer almakta olan Boynergrup personel alımı bşvuruları nasıl yapılır? Hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Boyner şirketi tarafından şuanda yayımlanmış 18 iş ilanı bulunmaktadır. Bu iş ilanlarına bakıldığında Fotoğrafçı, E-Ticaret Kategori Yetkilisi/Yöneticisi, Satış Danışmanı, Satış ve Stok Planlama Yöneticisi, Trafiker, Metin Yazarı, Alokasyon Birim Yöneticisi, Pazarlama İletişim Yöneticisi, Süreç Geliştirme Birim Yöneticisi, Müşteri İlişkileri Müdürü, CRM Kanal Müdürü, ERP Lojistik Modüller Yöneticisi, Sistem Yöneticisi vb. gibi pozisyonlar için alımlar yapılıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Boyner tarafından alım yapılacak kadrolar yukarıda verilmiş olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden hem pozisyonlar öğrenilmekte hemde başvurular yapılabilmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3uYWcCI

Editör: TE Bilisim