Ülkemizin önemli kuruluşları arasında yer almakta olan Borusan 1973 yılında faaliyete başladı ve bir çok alanda açmış olduğu şirketler aracılığı ile yatırımlarını gerçekleştirdi. Şu anda  Boru Nakliyat, Bortrans ve Borusan Dağıtım firmalarını tek bir çatı altında toplayan firma yeni iş ilanları yayımlaya devam etmekte olup firmanın sahip olduğu 3 şirket içintoplam 17 pozisyona alım gerçekleştirilmektedir. Peki Borusan hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve adaylar da aramış olduğu nitelikler nelerdir?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Borusan firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Kara Nakliye Sorumlusu, Süreç Geliştirme Uzmanı, Satış ve İş Geliştirme Yetkili Uzmanı, Operasyon Memuru, Fiyatlandırma Uzmanı, Satış ve İş Geliştirme Destek Uzmanı, Planlama Uzmanı, Operasyon Uzmanı, Gümrükleme Uzmanı vb. gibi kadrolar için alımlar yapılacaktır. Üç şirket için alımlar yapılacaktır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Müracaat Edilir?

Borusan tarafından yayımlanan iş ilanlarının bir bölümü hemen yukarıda verilmiş olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar tüm pozisyonu görüntüleyebilir ve başvurularını tamamlayabilir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/2Jqi334

Editör: TE Bilisim