Ülkemizin önde gelen perakende şirketleri arasında yer almakta olan BİM özellikle bu senenin en iyi çıkış yapan şirketi olarak bilinmekte olup yatırımlarına Türkiye'nin dört bir yanında devam etmektedir. Uygun noktalarda dükkanlar satın alıp, kiralayan ve mağaza kurulumlarını gerçekleştiren BİM müşteri memnuniyetine önem verirken yeni iş ilanları yayımlamakta ve personel alımları da gerçekleştirmektedir. Buna göre BİM Birleşik Mağazaları Türkiye'nin dört bir yanında yeni personel alımları yapmakta, müracaatları internetten de kabul etmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir, hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

Açık Pozisyonlar Nedir?

BİM Birleşik Mağazaları internet üzerinden mağaza personeli, kasa sorumlusu, depo elemanı, çağrı merkezi personeli, şoför, dağıtım personeli gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmakta olup adaylar internet üzerinden depo, mağaza ve ofis bölümlerinden birini seçerek başvurlarını gerçekleştirebilir. Peki BİM bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmekte ve başvurular nasıl yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

BİM bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların müracaatlarını tamamlamak için aşağıda yer almakta olan link üzerinden personel alımına başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru için form doldurması gerekmekte olan adayların formu kendi bünyesine göre doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlamasına yönelik duyuru yapıldı.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3nXRBMN

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim