Ülkemizin önemli perakende mağazaları arasında yer almakta olan BİM Birleşik Mağazaları Türkiye genelinde sahibi olduğu binlerce mağazası ile aktif satışlarını sürdürmeye devam etmekte olup yeni yatırımları ile mağaza açılışları yapmakta ve personel alımlarını da sürdürmektedir. Buna göre BİM on binlerce kişiye istihdam olanağı tanımakta olup yeni personel alımlarında adaylar internetten CV ile personel alımı başvurusunu yapabilmektedir. Buna göre BİM resmi internet sitesinden hem açık pozisyonları duyurmakta hemde adaylara hızlı başvuru imkanı sunmaktadır.

Kimler Başvuru Yapabilir?

BİM Birleşik Mağazaları personel alımı başvurusunda adayların en az ilköğretim mezunu olmak, kılık kıyafetine önem veriri olmak, diksiyonu uygun olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak şartları aranmakta olup bu şartlara uyum sağlayan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvurular için hemen aşağıdaki linki takip ediniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

BİM Birleşik Mağazaları personel alımlarını hızlı başvuru formu ile internet üzerinden tamamlamaktadır. Buna göre hemen aşağıdaki linki takip ederek hızlı başvuru formunu doldurabilir ve müracaatlarınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU FORMU İÇİN BURAYA GİRİNİZ