BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi Türkiye'nin her şehrinde mağazası olan bir firmadır. Her sene büyüme oranını artıran kuruluş kendi ürünlerini de sattığı için kar marjını daha da artırmaktadır. Bünyesine öğrenci, tecrübeli, tecrübesiz, vasıflı ya da vasıfsız olan tüm personelleri alan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi engelli personel alım ilanları vermektedir. Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Bursa, İzmir, Balıkesir, Amasya, Erzurum, Erzincan, Burdur, Antalya, Muğla, Aydın, Çanakkale, Samsun, Isparta, Afyon, Denizli gibi şehirlere çok sayıda alım yapılacak.

Kimler Başvurabilir

Gerekli bölümlerden mezun
Tecrübeli, tecrübesiz, öğrenci,
Sağlığı elverişli
Yoğun çalışmaya yatkın

Yukarıda adı geçen niteliklere sahip olan kişiler BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketinin vermiş olduğu ilanlara başvuru yapabilir. Alınacak olan pozisyonların kendisine göre nitelikleri de aşağıda verilmiş olan sayfada belirtilmiştir. Peki hangi pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alınacak
Mağaza personeli, Genel başvuru, eleman, eleman, kasiyer, sorumlu, kasap, muhasebe personeli, engelli personel, satış personeller, mamul personelleri, mal kabul personeli, depo personeli gibi pozisyonların tamamına personel alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen kişiler aşağıda verilmiş olan bağlantı linkine tıklayabilir ve ilanların niteliklerini inceleyerek uygun gördükleri pozisyonlara başvuru yapabilirler.

http://www.kariyer.net/bim-birlesik-magazalar-a-s-is-ilanlari-c1888-p9746/
Editör: TE Bilisim