Türkiye'nin eğitim konusunda lider markalardan ve eğitim kurumlarından bir tanesi olan, Türkiye'nin dört bir yanında kampüsleri ile eğitim faaliyetlerine ara vermeden devam etmekte olan Bahçeşehir Koleji bünyesinde ki yüz binlerce öğrencisi ve dev personel kadrosu ile başarılar elde etmeye devam ederken CV başvurular ile personel alımları da gerçekleştirmektedir. Bahçeşehir Koleji personel alımını CV başvurular aracılığı ile gerçekleştirmetke ve adayların okul sitesinin resmi kariyer sayfası aracılığı ile başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Peki Bahçeşehir Koleji personel alımları hangi pozisyonlar aracılığı ile nasıl yapılmaktadır?

Pozisyonlar ve Şartlar

Bahçeşehir Koleji resmi internet sitesi aracılığı ile üç farklı başlık altında CV toplamaktadır. Genel müdürlük, öğretmenlik ve destek personeli başlıklarında personel alımı yapılıyor. Örneğin müdür, müdür yardımcısı, yetkili, sorumlu gibi kadrolar için genel müdürlük, tüm branş öğretmenleri için öğretmenlik ve temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, aşçı, aşçı yardımcısı vb. gibi kadrolar için ise destek personeli alanından başvurabilirsiniz. Pozisyonla ilgili yerden mezun olmak, alanında nitelikli olmak, tercihen tecrübeli olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak temel aranan şartlardandır. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Bahçeşehir Koleji personel alımına başvuru yapacak olan adayların yazının sonuna eklemiş olduğumuz linki takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Müracaatlar açılan formlar üzerinde yapılacak olup adayların doğru bilgileri vermesi şartı aranmaktadır.

Resmi Başvuru: http://www.bahcesehir.k12.tr/tr/kurumsal/detay/IK-Politikamiz/10/15/0

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim