Ülkemizin önemli firmaları arasında yer almakta olan Aygaz Koç Holding'in sahibi olduğu en büyük şirketlerden birisi olmakta olup Koç Holding'in ilk enerki iştirakı olarak bilinmektedir. Türkiye'nin sanayi alanında en büyük ilk 10 şirketten birisi olarak bilinen Aygaz 1961 yılında kuruldu ve büyüme oranlarını artırma hedeflerini tutturmaya çalışırken Aygaz açık pozisyonları için personel alımları yapıyor. Sizler için Aygaz tarafından derlenen açık pozisyonları duyurduk. Buna göre 6 iş ilanı için personel alımları yapılmaktadır. Şu anda atif olarak Aygaz LPG ürünleri olarak otogaz, tüpgaz, dökmegaz dağıtımını, üretimini satışını gerçekleştirmekte olup 81 şehrin tamamında 4 bin civarında tüpgaz bayisi, otogaz istasyonları ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Aynı zamanda 26 ülkeye de gaz ihracatı yaparak Türkiye'ye KDV girdisi sağlamakta olan Aygaz Avrupa, Afrika, Ortadoğu pazalarında faaliyet sürdürmektedir. Sizler için Aygaz tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. Aygaz hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Aygaz tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Ege Bölge Tüplügaz Satış Yöneticisi, Depo Destek Sorumlusu, Orta Anadolu Bölge Tüplügaz Satış Yöneticisi, Genel Başvuru, İkmal Planlama Sorumlusu ve İnsan Kaynakları Yöneticisi pozisyonları için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Aktif olarak 6 iş ilanına müracaatlar kabul edilmekte olup sizlerde nitelikleriniz uyum sağlaması halinde Aygaz iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Aygaz tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıda verilmiş olup müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linkine giriş yaparak buradan tüm pozisyonarı görüntülemesi, uygun olduğu niteliklere göre başvurularını da aynı web site üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3vk7Msv

Editör: TE Bilisim