Ülkemizin en büyük gaz şirketleri arasında yer alan ve doğalgazın gelmesinden sonra aynı zamanda evlere gaz hizmeti verildiği gibi  araçlar içinde LPG faaliyeti sunulmakta olup 1961 yılında başladığı yola Koç Holding'in şirketlerinden bir tanesi olarak ara vermeden devam etmektedir. 1 milyona yakın araç Aygaz’ın otogaz ürünü, 100 bin civarında ev sahibi ise Aygaz tüplerinden yararlanmakta olup dev kadrosunu Aygaz ilanları ile doldurmaya devam ediyor. Aygaz 6 ilan için personel alımı başvurularını kabul ediyor. Peki Aygaz personel alımı kadroları nedir? Aygaz açık pozisyonları nedir ve adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Şartlar ve Pozisyonlar

Aygaz tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Genel Başvuru, Depo Sorumlusu, Teknik Operasyonlar Sorumlusu, Forklift Operatörü, İşletme Sorumlusu, Mekanik Bakım Teknisyeni pozisyonu için personel alımı yapılmaktadır. Adayların genel olarak alanları ile ilgili eğitime sahip olmak, nitelikli personel olmak, tercihen tecrübeli olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak, sorumluluk sahibi olmak, takım çalışmasına yatkın olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar Aygaz ilanlarına nasıl müracaat edebilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Aygaz bünyesinde çalışmak, kariyerine Aygaz'da devam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan resmi başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Link üzerinden adaylar tüm ilanlara ulaşırken özel ve genel şartlara da ulaşabilir. Buradan şartları detaylı bir şekilde görecek olan adayların online olarak sadece uyum sağladığı pozisyonlar için müracaat etmesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/32LrrVF

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim