Ülkemizin önde gelen sigorta şrketlerinden birisi olarak bilinen Axa Sigorta Türkiye'nin dört bir yanında yenilikçi ve avantajlı çözümler / çözüm önerileri ile müşteri memnuniyeti kazanmaktadır. Axa Sigorta tarafından yayımlanan 9 iş ilanına personel alınıyor. Sizler için Axa Sigorta açık pozisyonlar için duyurulan ilanları derledik. Hasar ödeyen bir şirket olmanın ötesinde çözüm ortağı olmak isteyen ve müşterilerine yeni çözümleri ile memnuniyet kazanmaya devam eden şirket aynı zamanda tüm çalışanları ile birlikte de bu slogan çerçevesinde görevlerini sürdürmektedir. Son yılların en çok tercih edilen şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen  Axa Sigorta aynı zamanda üst üste 5 sene en iyi iş verenler arasında gösterilen kuruluşlardan bir tanesidir. Peki Axa Sigorta, Axa Ailesine hangi açık pozisyonları için iş ilanı yayımladı. Hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Axa Sigorta tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Internal Audit Specialist, Muhasebe Uzmanı, Demand Management Business Analyst, Risk Mühendisi, IT Talep Yönetimi Uzmanı, Veri Ambarı ve İş Zekası Uzmanı, Hasar Partner Yönetimi Uzmanı, Bireysel Operasyon Merkez Uzmanı, Broker Captive Kanal Yönetim Uzmanı gibi pozisyonlar olmak üzere 99 iş ilanı yayımlanmıştır. Pozisyonlarda görevleri hakkında bilgi sahibi olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak vb. gibi şartlar arandığı gibi özel nitelikler de aranmaktadır. Özel nitelikler ilan sayfalarında duyurulmuştur. Adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvuru yapacak olan adayların hemen aşağıda yer almakta olan ilan linkini takip ederek tüm iş ilanlarına ulaşabilir, özel nitelikler ile ilanların yayımlandığı şwhirleri görebilri ve başvurularını da tamamlayabilir.

Başvuru: https://bit.ly/301UdPO

Editör: TE Bilisim