Ülkemizin en önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanında görev yapan Avivasa yeni iş ilanları yayımladı. Şirket tarafından kamuoyuna duyurulan 21 iş ilanını sizler için derledik. 31 Ekim 2007 tarihinde kurulan Avivasa, Sabancı HOlding bünyesinde görevlerini sürdürüyor. Devlet katkısı ile birlikte 15 milyar liradan daha fazla fona sahip olan Avivasa Türkiye'nin bir çok noktasında vatandaşlara bireysel emeklilik ve sigorta işlemlerini gerçekleştirmekte olup ekip sayısını da büyüme oranlarına göre geliştirmektedir. Peki Avivasa şirketi tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

Yayımlanan İş İlanları Nedir?

Sabancı Holding bünyesinde yer alan Avivasa hangi pozisyonlar için iş ilanları yayımladı. Buna göre Mevzuat Uyum ve Kontrol Proje Yönetimi Yönetmeni, Kullanıcı Deneyim Lideri, Bes Lisanlı Birikim Güvence Danışmanı, Birikim Güvence Danışmanı (Çok Sayıda), Sigorta Yöneticisi (2 İlan), İnsan Kaynakları Satış İş Ortaklığı Yetkilisi, Tutundurma Sorumlusu gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Adayların kılık kıyafetine önem verir olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, diksiyonu uygun olmak, pozisyonda yeterliliği olmak gibi şartlara sahip olması gerekmekte olup başvuru bilgileri aşağıda verilmiştir.

Başvuru Detayları

Avivasa yayımlamış olduğu 21 iş ilanı için personel alımı gerçekleştirmektedir. Pozisyonlara ilişkin yukarıda bilgiler verilmiş olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için hemen aşağıda yer alan başvuru linkini tarayıcı url bölümüne yapıştırması ve pozisyonları, nitelikleri görüntüleyerek uygun olduğu alana başvurularını yapması gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3ty7fST

Editör: TE Bilisim