Ülkemizde birçok kişi tarafından tercih edilen mesleklerden biri de güvenlik görevliliğidir. Özellikle hem kamu hem de özel sektörde istihdam edilebilen adaylar aynı zamanda bankaların özel güvenliğinde de görev alabilmektedir. Bu kapsamda Anadolubank tarafından duyurulan alım ilanında bankanın çeşitli şubelerinde görev almak üzere güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Buna göre ilana başvurmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar ve diğer detaylar ise haberinde devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Nedir?

Anadolubank tarafından açıklanan alım ilanına başvurmak isteyen adayların bankanın belirlediği şartları yerine getirmesi istenmektedir. Buna göre istenen şartlar arasında,

  • Ddaha önce de özle güvenlik olarak görev yapmak veya tecrübesi bulunmak,
  • En az lise mezunu olmak,
  • Silahlı özel güvenlik kartına sahip olmak,
  • Sorumluluk sahibi ve disiplinli olmak,
  • İletişimi yüksek olmak,
  • Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek nitelikte olmak,

Askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlik ile ilgisi olmamak şartları banka tarafından sunulmaktadır.

Başvuru ve Diğer Detaylar

İlgili ilana tecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvurabilmekte olup adaylar tam zamanlı olarak bankacılık sektöründe istihdam edilecektir. Pozisyonda istihdam edilecek olan adaylar bankanın İstanbul’da bulunan Asya ve Avrupa şubelerinde görev yapacaktır. İlgili ilana başvurmak isteyenlerin ise aşağıda yer alan link üzerinden online olarak ilgili kariyer sitesine başvurularını yapmaları gerekmekte olup ilana da yine aynı link üzerinden ulaşmak mümkündür.

Başvuru Adresi İçin : https://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-guvenlik-gorevlisi-2335606

Editör: TE Bilisim