1969 yılında İstanbul ve İzmir'de açılan iki fabrika ile üretime başlayan Anadolu Efes 2015 yılı itibari ile 6 farklı ülkeye yayılan onlarca fabrika ve üretim tesisi ile seri üretime geçiş yapmıştır. Şu anda 8 binden fazla istihdamı ile yoluna devam etmekte olan Anadolu Efes özellikle Türkiye'ye ihracat alanında yaptığı satışlar sayesinde ciddi kazançlar bırakan şirketlerden bir tanesi olarak bilinmekte olup yeni iş ilanları ile de ülkemizde istihdam fırsatları sunmaktadır. Sizler için Anadolu Efes tarafından yayımlanan 4 farklı iş ilanını derledik. Peki Anadolu Efes hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak, açık pozisyonlar nelerdir?

Anadolu Efes Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Anadolu Efes tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında İdari İşler Uzmanı, Tarımsal Ürün Geliştirme Mühendisi, Center Of Excellence Specialist ve Kalite Güvence Mühendisi pozisyonları için personel alımı yapalacak olup adayların sorumluluk sahibi olmak, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilir olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, mesleki tecrübeye sahip olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Anadolu Efes yukarıda yer alan iş ilanları için personel alımı yapacak olup adayların müracaatlarını yapması için hemen aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi, link üzerinden tüm açık pozisyonları görüntülemesi ve başvurularını da yine aynı link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/33fJsLZ

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim