Türkiye ve çevre ülkelerdeki hastalara, dünya standartlarında modern sağlık hizmeti veren tam teşekküllü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesini ülkemizde kar amacı gütmeyen bir hastane olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Amiral Bristol Üniversitesinde öğrencilere verdiği kaliteli hizmet ile yaygınlaşan hastanelerinde görevlendirmeler yapan Amerikan Hastanesi ülkemiz için yeni istihdam fırsatları sunmakta olup son gelen bilgilere göre 15 açık pozisyona personel, eleman, işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir, nasıl müracaat edilir?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi 15 açık pozisyon için personel alımı yapıyor. Peki açık pozisyonlar nelerdir? Buna göre Güvenlik Görevlisi, Hemşire, Eczacı Teknisyeni, Genel Başvuru, Ofis Görevlisi (Engelli Kadro), Teknik Satın Alma Mühendisi, Hasta Finansman Koordinasyon Uzmanı, Yazılım Uzmanı, Biyolog (Tüp Bebek Merkezi) Network Güvenlik Uzmanı, Satış ve İş Geliştirme Uzmanı, Oracle & Mssql Veritabanı Uzmanı (Dba), Proje Yönetim Uzmanı, Bilgi Güvenliği Uzmanı ve Hemşire Yardımcısı pozisyonları için yurt geneli hastanelerine personel alımı yapacaktır. peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Amerikan Hastanesi personel alımına başvurular yukarıda yer alan pozisyonlar için yapılacak olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için öncelikle aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu sayfa üzerinden tüm pozisyonları görecek olan adaylar uygun pozisyona giriş yapması, nitelikleri incelemesi ve niteliklerinin uyum sağladığı kadrolar için başvurularını tamamlaması gerekmetkedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/38vINt5

Diğer İş İlanlarını Mobil Uygulamamızı İndirerekte Görebilirsiniz

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan