Ülkemizin önemli perakende mağazaları arasında yer alan ve yaygın şubeleri ile özellikle Ankara'da en çok tercih edilen marketlerden birisi olarak bilinmektedir. Altunbilekler ilk olarak 1984 yılında Keçiören'de açtığı şubesinden sonra hizmetlerine başladı. 3 kardeşin bir araya gelerek ortaklaşa açmış olduğu Altunbilekler Marketleri şu anda yaygın olarak şubeleşmeye devam ederken büyüme oranlarını da yükseltmeyi hedeflemektedir. Uygun konumlarda faaliyet gösteren şirket Ankara merkezli olarak bilinmekte olup aralıklarla personel alımları da gerçekleştiriyor. İş başvuru formlarını özellikle pandemi sürecinde internet üzerinden de devam etmekte olan Altunbilekler uygun adaylara dönüş yapmaktadır. Peki Altunbilekler hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Alınan Pozisyonlar Nelerdir?

Altunbilekler iş başvuru formunda pozisyonun aday tarafından belirtilmesini istiyor. Yani bir markette hangi pozisyonlar varsa kasiyer, satış görevlisi, temizlik görevlisi, depo elemanı, sevkiyat elemanı, şoför, kasap, manav, unlu mamüller personeli, şarkuteri vb. gibi pozisyonlar için adaylar müracaatlarını yapabilir. Formlar incelenmekte olup en uygun adaylar için dönüşler yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yaplır?

Altunbilekler personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linke giriş yapması gerekmektedir. Bu linkte karşılarına başvuru formu çıkan adaylar formu kendi bilgilerine göre doğru ve eksiksiz şekilde doldurmalıdır.

Kariyer Formu: https://www.altunbilekler.com/Form/kariyer-14