Ülkemizin en önemli market zincirleri arasında yer alan ve özellikle Ankara'nın bir çok şehrinde yayılım gösteren Altunbilekler çalışanına en çok değer veren, prim üzerinden çok daha fazla maaş almasını sağlayan bir market olarak bilinmekte olup sık sık iş ilanları yayımlamakta ve iş ilanlarını önceden CV aracılığı ile başvuru yapan adaylardan tamamlamaktadır. Altunbilekler tarafından yayımlanan iş ilanlarını sizler için derledik. Altunbilekler hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, nasıl başvuru yapılır?

Pozisyonlar Nelerdir?

Altunbilekler şirketi açık pozisyonlar için bilgi vermemiş ve adaylardan başvuru yapılan bilgi talep ediliyor. Buna göre depo görevlisi, mal sevkiyet görevlisi, kasap, şarkuteri, tatlı ölümü, manav bölümü, reyon görevlisi, kasiyer, temizlik görevlisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi vb. gibi markette görev yapılacak olan pozisyonları forma ekleyebilir ve müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Peki adaylar Altunbilekler bünyesinde istihdam etmek için nasıl başvuru yapabilir, nereden başvuru yapmak gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Altunbilekler market bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi, tüm pozisyonları görüntülemesi, aranan nitelikleri incelemesi ve başvurularını yine aynı sayfa üzerinden de gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adayların başvurularını sadece internetten  gerçekleştirmesi gerekiyor.

Başvuru Linki: https://bit.ly/2JwgTmE

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim