Korona virüsü sebebi ile bilindiği üzere tüm dünyada bazı alanlarda işçi ihtiyacı doğdu. Özellikle Avrupa ülkelerinde yaşlı nüfus sayısı çok fazla olduğundan dolayı Türkiye gibi gelişmekte olan ve nüfusu genç olan ülkelerden işçi alımları aralıklarla yapılmaktadır. Buna göre Almanya ve Türkiye ortaklığı bulunan şirket tarafından yayımlanan ilan ile Almanya Türk işçi alımı yapacak. İşçilere yüksek maaş üstelik euro para biriminden maaş verilecektir. Peki işçi alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir, detaylar nedir, hangi pozisyonlara alım yapılacak?

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak?

Almanya ile Türkiye arasındaki anlaşmalara uygun olarak Health Agency çözüm ortalığı şirketi sağlık çalışanı alımı yapacak. Alımlar hemşire, hemşire yardımcısı ve hasta yaşlı bakım elemanı pozisyonları için yapılacak. İşçiler Almanya'da istihdam edecek ve yüksek maaş alacak.

Şartlar Nelerdir?

Almanya'da çalışmak isteyenler için müracaatlar alınıyor ancak bazı şartlar var. Tüm iş ilanlarında adaylar belirtilen okullardan mezun olmuş olmak, 18 ile 40 yaş aralığında olmak, yurt dışına çıkış yasağı olmamak, B1 tipi Almanca biliyor olduğunu kanıtlayıcı sertifika sahibi olmak şartları bulunmaktadır.

Nasıl Başvuru Yapılır? Buna göre adayların öncelikle CV hazırlaması ve hazırladıkları öz geçmişleri aşağıda belirtilen mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru Mail: [email protected] 
Başvuru Sitesi: www.vgroupdanismanlik.com

Editör: TE Bilisim