Ülkemizin köklü şirketleri arasında yer almakta olan Alllianz Sigorta 1890 yılından beri aktif olarak hizmet vermekte ve müşteri odaklı çalışarak müşteri memnuniyeti prensinibi benimsemektedir. 70'den fazla ülkede hizmet vermekte olan ve 150 bin civarı istihdam sağlamakta olan Allianz Sigorta büyüme oranlarını geliştirmekte olup aralıklarla yayımlamış olduğu ilanlar doğrultusunda personel alımları gerçekleştirmekte ve kadrosunu güçlendirdiği gibi müşteri memnuniyeti oranını da artırmaktadır. Güncel yayımlamış olduğu ilanlar doğrultusunda personel alımı yapacak olan Allianz sigorta hangi pozisyonlara personel alacak?

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Güncel olarak Allianz Sigorta tarafından yayımlanan kadrolara bakıldığında Hayat & Emeklilik Aktüerya Yöneticisi, Anlaşmalı Kurumlar Muhasebe Uzman, Acente Satış Uzmanı, En Hızlısından Kariyer, Eczane Tazminat Uzmanı, Hayat Sigortaları &Bes Ürün ve Aktüerya, Hayat Sigortaları &Bes Ürün ve Aktü, Tahsilat Operasyon Uzmanı, Mutabakat Uzmanı, Dijital Dönüşüm Uzmanı, İş Analitiği Uzmanı, Risk Mühendisliği Yöneticisi, Otodışı Sigortaları Üyesi/Pazarlama pozisyonları için personel alımı yapılacak.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Allianz Sigorta personel alımına başvurmak için adayların pozisyonlara göre değişen niteliklere uyum sağlaması gerekmekte olup bu sebepten dolayı müracaat etmeden adayların mutlaka aranmakta olan özelliklere bakması ve ona göre başvurularını tamamlaması şartı aranıyor. Başvurularını yapmak isteyen adayların hemen aşağıdaki resmi kanal linki üzeriinden başvurularını yapabilecek olup şirket müracaatları telefon ile değil sadece internetten kabul etmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3lWFbEa

Editör: TE Bilisim