Ülkemizin önemli sigorta şirketleri arasında yer almakta olan Allianz Sigorta 1890 yılından beri aktif olarak hizmetlerini sürdürmekte olup şu anda sadece Türkiye'de değil 70'den fazla ülkede hizmet vererek globalleşen bir sigorta şirketi olmuş durumdadır. Şu anda 85 milyondan fazla müşteriye hizmet vermekte olan Allianz sigorta büyüme oranını artırmaya özen gösterdiği gibi açık olan pozisyonlar için de personel alımlarını gerçekleştirmektedir. Allianz Sigorta Türkiye için 18 yeni iş ilanı yayımlamış olup sizler için bu iş ilanlarını derledik.

Güncel İş İlanları

Allianz Sigorta tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Hayat & Emeklilik Aktüerya Yöneticisi, Acente Satış Uzmanı, Bt-Dışı Satınalma Uzmanı, BT İç Denetim Uzmanı, Sağlık Sigortaları Üyesi, Yangın ve Mühendislik Hasarları Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı(Engelli), İç Denetim Uzmanı Engelli, Genel Başvuru, Teknik Muhasebe ve Reasürans Muhasebesi Uzmanı, İç Denetim Müdürü, Hemşire, Finansal Sigortalar Uzmanı, gibi pozisyonlar başta olmak üzere Allianz Sigorta 18 iş ilanı için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki personel alımlarına başvurular için adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Allianzs Sigorta personel alımına müracaat edecek olan adayların hemen aşağıda yer almakta olan başvuru linkini tarayıcıların url bölümüne yapıştırması, tüm pozisyonları görüntülemesi ve uygun pozisyonlar için müracaatlarını da yine aynı kanal aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/3qx8z73

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim