Ülkemizin sigorracılık alanında yeni nesil çözüm önerileri ile vatandaşların memnun kalmasını sağlamakta olan Allianz Sigorta tarafından 14 yeni iş ilanı yayımladı ve personel alımı yapılacağı belirtilmiş olup bizlerde yapılacak olan personel alımındaki kadroları sizler için derledik.  Allianz Sigorta, Allianz Grup'un iştiraklerinden bir tanesi olarak bilinmekte olup Grup şirketi 1980 yılında kurulmuş olup müşteri odaklı bir şirket olduğu için vatandaşları hızla kendisine çekmiştir. Bugün 150 binden fazla personel ile birlikte 70'den fazla ülkeede faaliyet göstermekte olan şirket 90 milyon civarında bireysel ya da kurumsal müşterisi bulunmaktadır. 1923 yılından bugüne değerli müşterilerine hizmet vermekte olan sektörün liderlerinden ve öncülerinden biris olarak bilinen Allianz Türkiye müşteri memnuniyetine önem vermekte, samimiyete önem vermekte ve var gücü ile yenilikler için çalışmalar yapmaktadır. Büyüme oranlarını istihdam ile taçlandırmakta olan şirket yeni iş ilanları yayımladı. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Allianz Sigorta tarafından 14 iş ilanı yayımlandı. İş ilanlarına bakıldığında 

Olimpik & Paralimpik Sporcu, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, Hayat & Emeklilik Aktüerya Yöneticisi, Kurumsal Müşteri Hizmetleri Yetkilisi, Stratejik Raporlama Uzmanı, Bes Data Yönetimi ve Devlet Katkısı Uzmanı, Hukuk Danışmanlığı Yöneticisi, Yazılım Uzmanı, Kanal Yönetimi Uzmanı, Teknik Muhasebe ve Reasürans Muhasebesi Uzmanı, Raporlama Uzmanı, Finans Proje Sorumlusu, Sağlık Sigortaları Üyesi (Pazarlama Raporlama) ve Genel Başvuru pozisyonlar için müracaatlar kabul edilmekte olup bir çok şehirde faaliyet gösteren şirket faaliyetlerini sürdürdüğü bölgeler için genel başvuru ilanına başvuruları kabul etmektedir. Peki adaylar Allianz Sigorta da istihdam etmek için nasıl başvuru yapabilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Allianz Sigorta tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında yukarıdaki pozisyonlar için alımların yapılacağı görülmekte olup adayların müracaatlarını tamamlaması için hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonları, aranan şartlara ulaşacak olan adaylar yine aynı kanaldan başvurularını tamamlayabilir.

Başvuru: https://bit.ly/3bnf8DB