1954 yılında kurulan ve 1973 yılından itibaren holdingleşen o tarihlerden bu günlere kadar ara vermeden faaliyetlerine devam eden Alarko Holding 5 farklı faaliyet alanı ve 20'den fazla kuruluşu, 8 binden fazla çalışanı yine geçen senenin son verilerine göre 11 milyardan fazla cirosu olarak ilerleyen dönemlere emin adımlarla yürümektedir. 8 bin kişilik dev bir ekibi bulunmakta olan Alarko Holding ekibini aralıklarla yayımlamış olduğu açık pozisyonlar aracılığı ile doldurmakta ve yeni personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre sizler için Alarko Holding tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarını derledik. Peki Alarko Holding açık pozisyonları nelerdir, hangi pozisyonlar için alım yapılıyor, Alarko Holding'te kariyerine başlamak ya da mevcut kariyerini Alarko Holding'e almak isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir.

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Alarko Holding tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarını sizler için derledik buna göre Cenal Elektrik Üretim A.Ş. Genel Başvuru,Proje Finansman Müdürü, Bölge Sorumlusu - Ankara, İthalat İhracat Uygulama Sorumlusu, Sözleşmeli - Totalıne İkitelli Depo Sorumlusu, Teknik Destek Mühendisi, Yazılım Geliştirme Sorumlusu, Genel Başvuru gibi pozisyonlar için Alarko Holding personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Alarko Holding yukarıdaki pozisyonlara personel alımı yapacak olup adayların başvurularını yapması için öncelikle aşağıda yer alan resmi başvuru linkine giriş yapması gerekmektedir. Ardından adayların pozisyonlara göre hangi şartların arandığını incelemesi, bu şartlara kendisinin uyum sağlayıp sağlamadığını görmesi ve ona göre başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3l9DqU1

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim