Akbank'ın sahibi olduğu ve yurt genelinde hem Akbank şubelerinde hem de farklı acenteler aracılığı ile sigorta alanında hizmet vermekte olan Aksigorta şu anda 600'den fazla çalışan ve 1.000'in üzerinde ki hizmet noktası sayesinde milyonlarca vatandaşın sigorta işlemlerini gerçekleştirmektedir. Yatırım oranlarına devam eden ve bağımsız acenteler ile anlaşmaya devam ederken Türkiye'nin tüm noktalarına ulaşmayı hedefleyen Aksigorta yayımlamış olduğu iş ilanları doğrultusunda personel alımları da gerçekleştirmektedir. Sizler için Aksigorta tarafından yayımlanan 5 iş ilanını derledik. Hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

Alım Yapılacak İş İlanları

Akbank'ın sahibi olduğu sigorta şirketi olan Aksigorta tarafından yayımlanan 5 iş ilanına bakıldığında Genel Başvuru, Orta Katman Uygulamaları Sistem Yöneticisi, Genel Muhasebe Uzmanı, Oto Dışı Hasar Uzmanı ve Sorumluluk Sigortası Uzmanı pozisyonları için İstanbul şehrinde görev yapmak üzere personel alımı yapacağı belirtilmiştir. Peki Akbank'ın sahibi olduğu Aksigorta bünyesinde kariyerine devam etmek isteyen adayların başvurularını nasıl yapması gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Aksigorta tarafından yayımlanan 5 iş ilanına müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki tarayıcılarının URL bölümüne yapıştırması ve yine aynı sayfa üzerinden tüm pozisyonları görüntülemesi, ilgilendiği pozisyona giriş yapması, nitelikleri de uyum sağlıyorsa aynı sayfadan başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/37eRLKi

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim