Ülkemizin önde gelen çimento şirketleri arasında yer almakta olan Akçansa'nın kuruluşu 1967 yılına dayanmaktadır. İki ortak şirket ile yoluna devam etmekte olan Akçansa ülkemizde en bilinen Sabancı Holding'in iştiraklerinden bir tanesi olarak biliniyor. Akçansa yayımladığı 11 iş ilanı ile açık pozisyonlara personel alımı yapıyor. Sizler için Akşansa tarafında yayımlanan ilanları derledik. Sektörün en büyükleri arasında yer almakta olan Akçansa bugün Türkiye'de yıllık çimento ihtiyacının onda birini karşılayacak seviyededir. Tonlarca üretim kapasiteleri tesisleri ile kaliteli üretim gerçekleştirmekte olan Akçansa aynı zamanda yurt dışında ürünlerini ihracat etmekte olup toplam çimento ve klinkler ihracatında pazarda yüzde 16'lık bölümü karşılamaktadır. Rakamlar oldukça büyük olup sektörün en lider firmalarından bir tanesi Akçansa'dır. Peki Akçansa şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Pozisyonlar nelerdir?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Akçansa tarafından yayımlanan 11 iş ilanına bakıldığında Proje Uzmanı, İdari İşler ve Tesis Sorumlusu, Mechanical Maintenance Engineer (Büyükçekmece), Health & Safety Specialist, Elektrik Proje Uzmanı, İnsan Kaynakları Uzmanı, İthalat İhracat Uzmanı, Financial Affairs Executive– Accounts Payable, Ready-Mix Concrete Sales Representative - Thrace, Sales Executive Ready-Mix Concrete kadroları olmak üzere hem İngilizce hemde Türkçe kadroların ilanı kamuoyuna duyurulmuştur.Adayların alanlarında başarılı olması, sorumluluk sahibi olması, alanları ile ilgili eğitime sahip olması gibi şartlar aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Akçansa şirketinin iş ilanına müracaate tmek isteyen adayların aşağıda yer almakta olan başvuru linkini takip ederek tüm pozisyonları görüntülemesi ve müracaatlarını da yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/2Otg14j