Ülkemizin önemli bankalarından birisi olan ve Türkiye geneli milyonlarca müşteriye hitap eden Akbank bir çok bölgede yeni şube açılışlarına, ATM kurulumlarına devam ederken mutlu müşteri kitlesini giderek artırmaktadır. Diğer bankalara oran ile çok daha fazla iş ilanı yayımlayarak istihdam sağlayan Akbank yeni iş ilanları aracılığı ile banka memuru alımı yapacağını müjdeledi. Peki Akbank banka memuru alımı ilanında hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak, adaylar Akbank bünyesinde nasıl göreve başlayabilir?

İş İlanları Hangi Pozisyonlar İçin Var?

Akbank tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Hazine Ürünleri Satış Sorumlusu, Analitik Yöneticisi, Bireysel Kredi Kartları Pazarlama Yöneticisi, Dijtal Satış ve Büyüme Yöneticisi, Finansal Raporlama Yönetici Yardımcısı, Ödeme Teknolojileri Yönetici Yardımcısı, Nakit Yönetim Yazılım Uzmanı, İş Analisti, Medya Planlama ve Satın Alma Sorumlusu, Müfettiş, Yasal Raporlama Yöneticisi vb. gibi pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda iş ilanına banka memuru alınıyor. Adaylar nasıl başvurabilir?

Nasıl Müracaat Edilir?

Akbank tarafından yayımlanan banka memuru iş ilanlarına girmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar tüm pozisyonları görebilir, şartları ve nitelikleri inceleyebilir, eğer uyum sağlıyorsa yine aynı siteden üye olarak başvurularını tamamlayabilir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/371wEef

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim