Sabancı Holding'in sahibi olduğu ve 58 yıllık deneyim ile milyonlarca müşteriye hizmet vermekte olan AKSigorta 10 farklı bölge müdürlüğü üzerinden hizmetlerini sürdürmekte 800'e yakın banka şubesi ve 3 binden fazla bağımsız sigorta acentesi ile yüzlere personele istihdam imkanı vermekte olup yeni iş ilanlarını da aralıklarla kamuoyuna duyurmakta ve başvuruları kabul etmektedir. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak sizler için AKSigorta tarafından yeni yayımlanmış AKSigorta güncel iş ilanlarını derledik. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacak, adaylar ilanlara nasıl müracaat edecek?

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

AKSigorta tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Orta Katman Uygulamaları Sistem Yöneticisi, Oto Dışı Hasar Uzmanı, Avukat, Oto Dışı Hasar Uzmanı, Java Yazılım Mühendisi, PMO ve İş Uygulama Yöneticisi, Banka Satış Yöneticisi pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır. Peki ilanlara nasıl başvurulur ve şartlar nedir?

Şartlar ve Başvuru Detayları

İlişki yönetiminde başarılı, tercihen satış koçluğu deneyimi olan, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen, sorumluluk sahibi, kılık kıyafetine önem veren, takım çalışmasına uyum sağlayan şartları pozisyonlarda genel şart olarak aranmakta olup adayların bu şartlar haricinde olmak üzere ilanlara göre değişen özel şartlara da hakim olması gerekmektedir. Başvuru kanalı hemen aşağıya eklenmiş olup adayların bu linki takip ederek istenilen özel şartları incelemesi ve ona göre müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3dRJ4Yf

Editör: TE Bilisim