abancı Holding'in iştiraklerinden birisi olarak bilinen Ak Sigorta ülkemizde 60 yıldır hizmetlerine kesintisiz bir şekilde Türkiye'nin bir çok noktasın da sürdürmektedir. Şu anda 10 bölgede 800'e yakın Akbank şubelerinde, 3 bin civarında bağımsız şubede ortalama 1000'e yakın personel ile hizmet veren Ak Sigorta yeni iş ilanları ile personel alacağını duyurdu. Sizler için Ak Sigorta iş ilanlarını derledik. Yeni nesil sigortacılık sloganı ile yola çıkan şirket bir çok sigorta firmasının sağlamadığı olanakları müşterilerine vaat etmekte, önemli hizmetleri ile sigorta alanında başarılı bir yol izlemektedr. Ana hissedarları %36 oranla H.Ö. Sabancı Holding ve %36 oranla Ageas Insurance International N.V. olan Ak Sigorta hangi iş ilanlarını yayımladı, hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Ak Sigorta tarafından 11 iş ilanı yayımlandı. Bu iş ilanları: IT Security Executive, Java Yazılım Mühendisi, Genel Muhasebe Uzmanı, Elementer Sigorta Satış, Banka Satış Yöeticisi, İş Analisti, Kurumsal Hukuk Avukat, Alacak Yönetim Uzmanı, Oto Dış Hasar Uzmanı, Acente Satış Yöneticisi ve Avukat pozisyonları için 11 iş ilanı yayımlandı. Bu belirtilen kadrolar için personel alımı yapılmaktadır.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yukarıda belirtilen kadrolar dahilinde Ak Sigorta personel alımı yapmakta olup uygun olunan pozisyonlara müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıdaki başvuru linkine giriş yaparak müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3shziEq

Editör: TE Bilisim