Ülkemizin lider süt markalarından birisi olarak bilinmekte olan Ak Gıda 6 fabrikası ve günlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle süt ve süt ürünleri sektörünün en büyük işletmesi konumun da yer almaktadır. Şu anda Türkiye'nin dört bir yanına süt ve süt ürünleri satışı gerçekleştirmekte olan Ak Gıda firmasına yaptığı yatırımlar ile büyüme oranını artırmakta, en dikkat çekici şirket olarak söz sahibi olmaya devam etmekte ve adaylara kariyer fırsatları vermeye devam ederken istihdam alanında ülkemize katkı sağlamaktadır. Peki Ak Gıda personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylar müracaatlarını nasıl gerçekleştirebilir.

Pozisyonlar Nelerdir?

Ak Gıda firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına göre Lojistik Uzmanı, İçim Satış Temsilcisi, Satış Operasyon Uzmanı, Üretim Planlama Mühendisi, Genel Başvuru - Engelli Çalışan, Özel Markalı Ürünler Stajyeri, Muhasebe Uzman Yardımcısı, Mekanik Bakım Teknisyeni, Çevre ve İsg Uzmanı ve diğer İngilizce kadrolar için personel alımları yapılacaktır. Peki Ak Gıda personel alımına başvurular nasıl ve nereden yapılacak?

Başvurular Nasıl, Nereden Yapılacak?

Ak Gıda yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta olmak üzere 15 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirecektir. Adayların müracaatlarını tamamlaması için hemen aşağıda yer almakta olan resmi kariyer, resmi başvuru sayfasını takip etmesi sayfadan tüm pozisyonları görüntülemesi ve müracaatlarını da aynı sayfa üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Sayfası: https://bit.ly/3oFYqmT

Editör: TE Bilisim