Ülkemizde bilindiği üzere gelişen sağlık sistemi hem kamu hastanelerine hemde özel hastanelerine yansımakta olup özelde en iyi sağlık kuruluşlarından birisi olarak bilinen Acıbadem, hizmet noktalarını en üst düzey teknoloji ile ve güler yüzlü personeller ile donatmakta, hastalarına uygun koşullarda sağlık hizmetlerini öz verili bir şekilde vermekte ve personel sayısını da yayımladığı ilanlar ile artırmaktadır. Buna göre Acıbadem Sağlık Grubu tarafından 48 pozisyon yayımlandı ve bu pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak?

Pozisyonlar Nelerdir?

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında hemşire, hasta kayıt görevlisi, Sistem Destek Uzmanı, Hasta Hizmetleri Yetkilisi, Uygulama Destek Uzmanı, Hasta Bakıcı, Mekanik Bakım Teknisyeni, Ebe, Doktor, Satın Alma Uzmanı, Danışma Görevlisi, Ecza Teknisyeni, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Tercüman, Eczacı, Çağrı Merkezi Personeli, Yabancı Dillerde Çağrı Merkezi Personeli vb. pozisyonlar gibi 48 pozisyon duyurulmuştur. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Acıbadem Sağlık Grubu personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki takip ederek müracaatlarını bu link üzerinden uyum sağladığı pozisyon için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/39s3Sn7

Editör: TE Bilisim